Stypy i konsolacje
Śmierć bliskiej osoby to zawsze powód do zadumy i smutku. Aby odpowiednio uczcić pamięć zmarłego, organizuje się stypy i konsolacje, by w spokoju powspominać i zatrzymać się na moment w codziennym biegu. W naszej restauracji goście takich uroczystości mogą liczyć na odpowiednią dla okazji atmosferę, profesjonalną obsługę i smaczne jedzenie. Jest to szczególnie ważne w przypadku osób, które na pogrzeb przyjechały z daleka. Gwarantujemy odpowiednie ugoszczenie wszystkich zaproszonych na uroczystość przez najbliższą rodzinę zmarłego.
Menu na konsolację — co wchodzi w jego skład?
W skład menu na konsolację wchodzi najczęściej obiad i deser. W naszej restauracji konsultujemy szczegóły z zamawiającym bezpośrednio przed uroczystością. Oferujemy atrakcyjną cenę (od 90 zł za osobę) za dwudaniowy obiad, smaczny deser oraz napoje, kawę i herbatę, serwowane bez ograniczeń.
Obiad na stypie składa się z zupy i drugiego dania. Wybierane są one przez organizatorów konsolacji z dostępnych aktualnie opcji.
Stoisz przed wyzwaniem zorganizowania stypy? Skontaktuj się z nami, chętnie pomożemy w rozwiązaniu problemów i doradzimy możliwe opcje.
Menu I- 90 zł/os.
II danie podane na talerzu
Czas trwania uroczystości 3h. Oferta obowiązuje od poniedziałku do piątku w godzinach 10:00-18:00
Zupa (do wyboru)
Rosół lub Pomidorowa z makaronem
II Danie (do wyboru jeden rodzaj mięsa na osobę)
- Tradycyjny schabowy lub pierś z kurczaka
- Bitki z karkówki w sosie własnym
- Pierś z grilla z sosem jogurtowo-czosnkowym
- Pieczone udko z kurczaka
- Filet pod pierzynką
Ziemniaki z wody, bukiet surówek
Deser (1 rodzaj na osobę)
Szarlotka z kruszonką
Napoje (bez limitu)
- Sok pomarańczowy, sok jabłkowy
- Woda z cytrusami
- Kawa, herbata
Menu II - 110 zł/ os.
II danie podane na półmiskach
Czas trwania uroczystości 3h. Oferta obowiązuje od poniedziałku do piątku w godzinach 10:00-18:00
Zupa (do wyboru)
Rosół lub Pomidorowa z makaronem
II Danie (do wyboru dwa rodzaje mięsa na osobę)
- Tradycyjny schabowy lub pierś z kurczaka
- Bitki z karkówki w sosie własnym
- Pierś z grilla z sosem jogurtowo-czosnkowym
- Pieczone udko z kurczaka
- De volaile z masłem lub serem
- Polędwiczki wieprzowe pieczone z jabłkiem i cebulą
- Zawijasy z karkówki w sosie własnym
- Filet pod pierzynką
- Pierś faszerowana szpinakiem i fetą
Ziemniaki z wody, ziemniaki opiekane, bukiet surówek.
Deser (2 rodzaje na osobę)
- Szarlotka z kruszonką
- Sernik z bezą
Napoje (bez limitu)
- Sok pomarańczowy, sok jabłkowy
- Woda z cytrusami
- Kawa, herbata